Zaaleigenaren

Coonass is de ideale band voor optredens in kleine en middelgrote café’s. De bezetting van vier personen maakt het makkelijk om flexibel met de beschikbare podiumruimte om te gaan.  De leden van de band Coonass zijn ervaren muzikanten met uitstekende apparatuur en instrumenten. We zijn in staat om te zorgen voor een goede geluidskwaliteit en stemmen het speelvolume af op hetgeen nodig en of wenselijk is in de ruimte. Dit betekent met ondersteuning van extra apparatuur (PA), indien nodig, en anders spelen over een prima uitgebalanceerde zanginstallatie.

Het voordeel van een kleine bezetting is verder dat Coonass zaaleigenaren een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding biedt. U verdient ons terug op een avond en bezorgt daarnaast uw gasten gegarandeerd een gezellige avond. In de praktijk merken we verder dat twee dames als belangrijke basis van de band het altijd goed doen bij het publiek.

Ondersteuning
Om een voor u geslaagde avond te halen uit een Coonnass optreden adviseren wij, indien gewenst, hoe u het beste promotie kunt voeren voor uw evenement. Daarnaast hebben we fotomateriaal beschikbaar, band bio’s klaarliggen en ervaring met de inzet van social media en het schrijven van persberichten aan lokale media.

Kortom: Wij denken graag met u mee. Uw succes is ons succes en andersom. Meer informatie? Stuur ons een mailtje en wij nemen contact met u op.